keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Maailma suurennuslasin läpi


Ihan ensimmäisessä postauksessani kerroin, että luvassa olisi muun muassa makrokuvia. Olen onnellinen Tamron 90mm/f2.8 -objektiivin omistaja, ja vaikka en haluakaan lisätä objektiivieni keskinäistä kilpailua ja kateuden ilmapiiriä, niin se on kyllä ehkä mun rakkain kuvausväline.

Musta on aivan ihanaa ottaa kuvia pikkuruisista asioista, jotka paljaalla silmällä eivät näytä juuri miltään, mutta läheltä paljastuvatkin huiman kauniiksi.


Musta on ihanaa rymytä metsässä polvet mudassa ottamassa näitä. Musta on myös huiman kivaa rymytä ötököiden perässä, vaikka niiden kauneudesta voi varmasti olla montaa mieltä :)

Mä haluan kuvillani vilauttaa teille edes hiukan sitä maailmaa, joka me arjessamme yleensä täysin huomaamattamme ohitetaan. Toivon, että näiden jakaminen välittää teille edes murto-osan sitä ihastusta ja onnea, jota näiden kuvien ottaminen mulle itselleni on tuottanut! :)


8 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia! Toivottavasti nyt kesällä innostun itsekin kuvailemaan enemmän luontoa :) Kameraan pitäisi muutenkin perehtyä enemmän ja ostaa ehkä uusi objektiivikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) joo kannattaa, kameraan kunnolla tutustuminen on tosiaan sen vaivan arvosta :)

   Poista
 2. Siis ihan tajuttomia kuvia! :O Mä olen aina tykännyt makroilusta, innostuin ensimmäistä kertaa koulun valokuvaskurssilla, mutta tällä hetkellä se objektiivi vain uupuisi. Tavoitteena on kyllä hankkia tuohon Olympukseen jotain pro-tasoista, mutta vaihtoehtoja on niin monia ja päädyn valitsemaan makron tai telen välillä... :P En vain tiedä kummasta saisin enemmän iloa irti, äh! Muttamutta, vielä kerran, törkeän upeita kuvia ja mitä taitoa! Silmä lepää näitä katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kannattaa varmaan miettiä siltä kannalta, millaisia kuvia yleensä tykkäät ottaa :) iteltäni löytyy molemmat, mutta tele on kyllä ollut mulla selvästi vähemmällä käytöllä. Molemmat on kivoja kyllä siitä, että saa hyviä muotokuvia sumeella taustalla, vaikka ne pitääkin ottaa tosi kaukaa. Ja tykkään kyllä telestäkin, vaikka sitä en niin ahkerasti käytäkään. Mutta jos tosiaan nimenomaan makroilu kiinnostaa, niin kunnon makro-objektiivista saa kyllä varmasti paljon iloa :)

   Poista
 3. Siis WAU ookko sä ite ottanut nää kuvat? Siis aivan upeita taideteoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä nää ite räpsittyjä on :) (todisteeks tästä multa löytyy valitettavasti paritkin farkut, joiden polvet oon konttaillessani turmellu..😂). Kiitos paljon, ihana kuulla että pidit! :)

   Poista
 4. Aah ihanaa, että perustit blogin! Kiva katsella kuviasi ja muutenkin lukea juttujasi. Varsinkin toi kuva, jossa on amppari valkoisella kukalla, on ihan tajuttoman makee! Inspiroidun toivottavasti itsekin sinne metsään rämpimään. :D Oma macrolinssi on jäänyt tosi vähälle käytölle, mutta nyt aattelin kesällä aktivoitua sen kanssa ja kuvata jotain muutakin kuin ruokaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Toi amppari on kyllä myös mun yks kaikkien aikojen lemppari :) Ite en taas oo oikein koskaan innostunu ruokien kuvailusta, ehkä siks että en tosiaan oo mikään hirveen innokas kokki :D

   Mä jonkun kerran koitinkin bongailla tota sun blogia, kun sun instagrammiin laittamat ruokakuvat on aina ihan huikeita, mut en sillon onnistunu löytämään sitä - nyt sitten vihdoin löysin! Täytyy bongailla jos siellä vaikka ois reseptejä, joita innostuisin kokeilee :)

   Poista