perjantai 3. kesäkuuta 2016

Testissä Polar a360 -fitnessmittari


Täällä se on! Ihana Polar a360 -fitnessmittari.

Jo viime kesänä mietin, että sykemittari olisi kätevä juoksemista ajatellen. Nyt, kun juoksemiseni on taas muuttunut tavoitteellisemmaksi, totesin, että on aika todella hankkia laite - ihan jo sen takia, että pystyn tarkistamaan sykealueeni juostessani.

Pohdin hetken Polarin ja Garminin aktiivisuusrannekkeen välillä, ja tunnustan valinneeni tämän puhtaasti ulkonäöllisten seikkojen vuoksi :D Polar oli mielestäni sievempi ja sirompi, ja koska kyseessä on kuitenkin ranneke, jota käytetään koko ajan, haluan sen olevan myös tältä osin itseäni miellyttävä.

Sykemittarin lisäksi laite sisältää joukon muita hauskoja ominaisuuksia. En joudu enää aamuisin heräämään ärsyttävään soittoääneen (joka herättää samalla myös poikaystäväni, joka lisäksi inhoaa tapaani torkuttaa herätystäni), vaan ranneke herättää mut tärisemällä.

Toinen asia, joka mun poikaystävää ärsyttää, on se, että mua ei saa koskaan kiinni. Ei ikinä. Mun puhelin on aina jossain, enkä kuule kun se soi. Nyt tääkin ongelma on ratkaistu, koska mun ranneke tärisee ja ilmoittaa, jos mulle tulee viesti tai puhelu.

Olennaisempia ominaisuuksia on tietenkin, että ranneke laskee kulutuksen, askeleet, ja ilmoittaa tuleeko päivittäinen aktiivisuustavoite täyteen. Ranneke onkin oikein hyödyllinen ihan kenelle tahansa, joka on kiinnostunut seuraamaan omaa päivittäistä aktiivisuuttaan.

Yhdestä asiasta voin sanoa kuitenkin olevani kiukkuinen. Jos harrastat liikuntaa, jonka aikana et pysty käyttämään ranneketta, suorituksen lisääminen manuaalisesti ei ole mahdollista. Tästä iso miinus, koska kyseessä on kuitenkin ihan perusominaisuus, jonka pitäisi tällaisesta rannekkeesta löytyä. Muutenhan sillä ei olisi mulle sen kummemmin väliä, mutta puolet tai enemmänkin mun viikottaisesta urheilusta tapahtuu tangolla, ja tankoillessa ei saa käyttää koruja tai rannekkeita. Näin ollen voin tunnustaa, että mua vähän kismittää, jos ranneke joka toinen päivä tulee väittämään, ettei mun aktiivisuustavoite ole täynnä, vaikka olisin käyttänyt pari tuntia tangolla temppuillen.

Alkupettymyksen jälkeen mä alan jo pikkuhiljaa päästä tän asian yli..:D Kaipa se riittää, että itse tiedän tehneeni. Pääpointtihan mulla kuitenkin oli, että nään sykkeeni, ja muuten ranneke vaikuttaa toimivan oikein hyvin :)


Oletteko te kokeilleet aktiivisuusrannekkeita? Oletteko olleet tyytyväisiä?

2 kommenttia:

 1. Kaverillani on juuri tuo kyseinen aktiivisuusranneke, ja hän on kyllä ollut oikein tyytyväinen siihen :) Sun blogissasi on muuten tosi kiva tuo tausta, tykkään!:)
  Hi Beautiful

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon kyllä aika tykästynyt tähän, kiva aina kurkkailla pitkin päivää aktiivisuuttaan :) kiitos!

   Poista